En värld av matupplevelser i Hansa Park

Entré till
Hansa Park
för upp till 6 personer
Färjebiljett T/R
Rødby-Puttgarden
Inkl. bil upp till 6 m
chevron
Färja och Hansa Park för hela familjen
1 495
00
SEK
Alla karuseller är gratis
Boka nu
ERBJUDANDE
Hem

Ät gott i Hansa Park

Behöver du vila från de snurriga turerna i berg-och-dalbanan är det aldrig långt till något att äta i Hansa Park. Urvalet av restauranger och matställen är imponerande och menyerna doftar mer än frityr. 

Familjens alla smaklökar kommer att kittlas oavsett om du önskar en bit av Spanien eller bara vill njuta av det stora utbudet på familjerestaurangen.  
Oavsett vad du gillar kan du äta gott till ett rimligt pris på Hansa Park. Parken erbjuder också bra möjligheter att ta med egen picknick på de många äventyren. 

Adress:
Am Fahrenkrog 1, 23730 Sierksdorf

Få känslan av en dag i Hansa Park

Upplev 125 attraktioner på en dag. Där hittar ni något för barn i alla åldrar – endast 45 minuter från Puttgarden.

1

Ta en siesta

Bjud med familjen på en minisemester eller en weekend i Spanien. Så kommer det i alla fall att kännas när ni njuter av specialiteter från flamencons hemland på Bodega Plaza del Mar. 

Restaurangen ligger självklart i temalandet Spanien med direkt utsikt över glittrande Östersjön

Här garanteras en autentisk siesta-stämning och god mat innan resan går vidare till fler upplevelser i parkens många länder. 

2

Ta med hela familjen på en jorden-runt-segling

Om barnen är slutkörda efter karusellerna i temalandet Hanse in Europa är det aldrig långt till ett besök på familjerestaurangen Weltumsegler. 

Namnet speglar den breda menyn som är en världsomsegling av rätter och smaker från alla världens hörn.

Ladda batterierna med allt från kött och fisk till fräscha sallader och hemlagade desserter. Här finns även ett smakfullt utbud av gluten- och laktosfria alternativ.  

Den som beställer två huvudrätter kan få rabatter på barnmenyerna. 

3

Fixa grillfest som en pälsjägare

Det finns nästan inget trevligare än picknick och i Hansa Park är det gott om möjligheter till att anordna en egen på någon av de sex picknickplatser som är utspridda i området. Här kan ni njuta av er egen medhavda mat i lugn och ro på era premisser.

Om ni vill grilla ska ni besöka temalandet Trapperlager. Där kan ni hyra er egen Pälsjägare-stuga, perfekt för både det lilla sällskapet och ni blir många på äventyret. Här kan du köpa hela paketet med grillutrustning, kött och tillbehör och hålla grillfest för upp till 20 personer. Det enda ni behöver tänka på är att ha det bra och att inte glömma bort att vända köttet på grillen.