Fart och fläkt för hela familjen

Ett nöje för såväl ung som gammal

Hem

Härliga Hansa Park – Tysklands nöjespark #1

Hansa Park är stängd för 2018.

Vädergaranti: Gratis ombokning upp till 2 timmar före avgång. Biljetten kan ombokas till en senare datum innan 21 oktober utan ombokningsavgift.

Är du i behov av ett gott skratt eller fjärilar i magen? Boka in en barnsemester i norra Tyskland och Hansa Park. Den blomsterfyllda nöjesparken är indelad i 11 olika världar och bjuder på över 125 olika åkattraktioner och upplevelser för barn i alla åldrar. Från galna bergochdalbanor för tonåringar och vuxna med is i kistan till barnland anpassade för familjens minsta.   

Hansa Park ligger bara 40 minuter från färjelägret i Puttgarden så det är även idealiskt för ett stopp på en längre resa söderut. Det enda problemet lär bli att i slutet av dagen övertala hela familjen om att åka vidare istället för att stanna ytterligare en dag på härliga Hansa. 

Få känslan av en dag i Hansa Park

Upplev 125 attraktioner på en dag. Där hittar ni något för barn i alla åldrar – endast 45 minuter från Puttgarden.

1

Anropar alla adrenalin-torskar!

Gör dig redo att skrika för full hals! 2015 fick Hansa Park Kärnan – en hypercoaster som kör ruggigt snabbt och nästan vertikalt –  baklänges! 

För att en bergochdalbana ska få ingå i hyper-kategorin måste fallhöjden vara över 60 meter. Och det klarar Kärnan med råge med ett fall på 70 meter. ”Turen” har en toppfart på 127 km/h, varar i över 3 minuter och innehåller även en stor dubbel-loop.

Kärnan är en av endast tre hypercoasters i hela Europa. Så håll hårt i hatten. När du väl klivit ombord och sitter där finns det ingen återvändo. 

2

Ge er ut på ett äventyr!

Hansa Park er uppdelat i olika världar. Om du är sugen på äventyr borde du kolla in äventyrslandet som bjuder på spännande upplevelser för både stora och små.  

I Flygande hajen kommer du stå på huvudet sju gånger medan du i Indianlandet kan baka pinnbröd tillsammans med hövdingen över öppen eld eller utmana varandra på Hövdingstigen. Här ska ni ta er genom alla möjliga hinder högt uppe i trädkronorna. 

Du kan också åka på en tur med någon av vagnarna i ”Crazy Mine” som tar er genom mörka schakt rakt in i en förunderlig värld av guldgrävare i 1800-talets Nordamerika. 

Familjens minsta kan själva åka på kanotäventyr på ”Indian River” där det vimlar av kvackande grodor och stora indiantält. Med ”Pony-posten” kommer du ut på en spännande ridtur på prärien. Yiihaa – vad det går! 

3

Något för de minsta att sätta tänderna i

”Børneland” är ett färgsprakande lekland med skojiga aktiviteter för de minsta. Här kan de stoja och stimma i bollhav och hoppborgar, köra runt i coola safarijeepar och ta en flygtur med sjöflygplanen.

I lekhusen kan de låtsas vara en riktig köpman, bonde, polis eller brandman. Upplev allt från ovan i gondolgungorna som snurrar och får det att kittla lagom i magen. 

Hansa Park bjuder också underhållning som sjölejon och papegoj-shower som är populära bland alla små.

Am Fahrenkrog 1, 23730 Sierksdorf