Hansa Park – Tysklands bästa nöjespark

Entré till
Hansa Park
för upp till 6 personer
Färjebiljett T/R
Rødby-Puttgarden
Inkl. bil upp till 6 m
chevron
Färja och Hansa Park för hela familjen
1 495
00
SEK
Alla karuseller är gratis
Boka nu
ERBJUDANDE
Hem

En perfekt barnsemester i Tyskland

Du blir aldrig för gammal för fjärilar som kittlar i magen. Boka in en barnsemester i norra Tyskland och tyskarnas nöjespark #1 med mer än 125 karuseller och attraktioner

Den stora nyheten för säsongen är Highlander: världens hösta och snabbast fallande fritt fall. Rakt ner i backen från 103 meter i 120 km/h. Knappast något för fegisar eller höjdrädda.  

Hansa Park ligger bara 40 minuter från färjeläget i Puttgarden och är därför även ett idealiskt stopp på en längre resa söderut i Europa. Det enda problemet lär bli att övertala familjens yngsta att åka vidare istället för att stanna ytterligare en dag i den härliga nöjesparken.

Få känslan av en dag i Hansa Park

Upplev 125 attraktioner på en dag. Där hittar ni något för barn i alla åldrar – endast 45 minuter från Puttgarden.

1

Anropar alla adrenalin-torskar!

Gör er redo att skrika för full hals under er barnsemester i Tyskland! 2015 fick Hansa Park Kärnan – en hypercoaster som kör ruggigt snabbt och nästan vertikalt –  baklänges! 

För att en bergochdalbana ska få ingå i hyper-kategorin måste fallhöjden vara över 60 meter. Och det klarar Kärnan med råge med ett fall på 70 meter. ”Turen” har en toppfart på 127 km/h, varar i över 3 minuter och innehåller även en stor dubbel-loop.

Kärnan är en av endast tre hypercoasters i hela Europa. Så håll hårt i hatten. När du väl klivit ombord och sitter där finns det ingen återvändo.

2

Ge er ut på ett äventyr!

Hansa Park er uppdelat i olika världar. Om ni är sugna på äventyr under er barnsemester borde ni kolla in äventyrslandet som bjuder på spännande upplevelser för både stora och små.  

I Flygande hajen kommer du stå på huvudet sju gånger medan du i Indianlandet kan baka pinnbröd tillsammans med hövdingen över öppen eld eller utmana varandra på Hövdingstigen. Här ska ni ta er genom alla möjliga hinder högt uppe i trädkronorna. 

Du kan också åka på en tur med någon av vagnarna i ”Crazy Mine” som tar er genom mörka schakt rakt in i en förunderlig värld av guldgrävare i 1800-talets Nordamerika. 

Familjens minsta kan själva åka på kanotäventyr på ”Indian River” där det vimlar av kvackande grodor och stora indiantält. Med ”Pony-posten” kommer du ut på en spännande ridtur på prärien. Yiihaa – vad det går!

3

Något för de minsta att sätta tänderna i

”Børneland” är ett färgsprakande lekland med skojiga aktiviteter för de minsta. Här kan de stoja och stimma i bollhav och hoppborgar, köra runt i coola safarijeepar och ta en flygtur med sjöflygplanen.

I lekhusen kan de låtsas vara en riktig köpman, bonde, polis eller brandman. Upplev allt från ovan i gondolgungorna som snurrar och får det att kittla lagom i magen. 

Hansa Park bjuder också på underhållning under barnsemestern som sjölejon och papegoj-shower som är populära bland alla små

Am Fahrenkrog 1, 23730 Sierksdorf