Ta bilen till strandkul i norr

Hem

Weissenhäuser Strand – Mycket badland för pengarna

Söker ni en fantastisk badsemester för hela familjen? Då är Weissenhäuser Strand i norra Tyskland stället ni letat efter! Här hittar ni Östersjöns roligaste aktivitetscentrum med underhållning för alla åldrar. De finns badland, djungelland och diverse sportaktiviteter precis intill stranden.

Och även om området är stort och bjuder på många dagar fyllda av roligheter så kostar det mycket mindre än liknande utflykter på hemmaplan. 

Adress: 
Weissenhäuser Strand, 23758 Oldenburg in Holstein
1

Badlandet som är ett subtropiskt vattenparadis

Wiiiii! Det kittlar i magen när du besöker Weissenhäuser Strand. Här finns flera hundra meter skoj för de modiga. I det subtropiska badlandet Aqua-Erlebniswelt hittar ni den 214 meter långa Aqua Racer-vattenrutschkanan, den 156 meter Äventyr-rutschkanan, den 70 meter långa Turbo-rutschkanan och den 3-filiga våg-rutschkanan.

2

Stora upplevelser för små badbusar

Ska ni ha med de minsta på resan? Då är Weissenhäuser Strand perfekt. Här finns ett stort inomhus barnpools-område med små rutschkanor och mycket mer. Ni kan också besöka Europas största bollhav med inte mindre än 300000 färgglada bollar!

Ni kan faktiskt också göra en exkursion i djungeln och hälsa på alligatorer, ormar, ödlor, varaner, sköldpaddor, skorpioner, grodor och insekter. I det imponerande djungellandet kan ni gå på upptäcktsfärd på egen hand och titta in i grottor och terrarier. Och även om det är en galen upplevelse är det självklart helt ofarligt. 

3

Extremt roliga sporter

Weissenhäuser Strand har även något för familjer som gillar adrenalin-kickar och att (kall)svettas på semestern. Ni kan testa möjligheterna på en lodrätt bergvägg som erbjuder klätterleder i olika svårighetsgrader. Ni kan också mata ert inre blötdjur med frihet och action på vattnet i WaWaCo – stadens wakeboard- och vattenskid-anläggning.

På WaWaCo är det fullt av upplevelser för alla – oavsett ålder och erfarenhet. Även för dem som är fullt tillfreds med att bara titta på.