Minisemester till specialpris med Scandlines SMILE och Happydays

Få rabatt på Happydays-vistelse
20 % rabatt på färjebiljetten
chevron
Exklusivt för SMILE-medlemmar

Minisemester till specialpris med Scandlines SMILE och Happydays

Scandlines SMILE samarbetar med Happydays om att erbjuda bilsemester till specialpris till dig som är medlem. Vi ser till att du löpande får specialerbjudanden på hotell till minisemestern i Tyskland – och via SMILE får du upp till 300:- i rabatt per person i förhållande till normalpriset på Happydays webbshop.

Alla hotell är kvalitetstestade av medarbetarna hos reseföretaget Happydays. Vi samarbetar bara med kvalitetshotell där man som gäst upplever en hög servicenivå och där man tas emot med ett leende på läpparna vid ankomst. Ofta har vistelserna också ”lite extra” med i paketet, vilket gör semestern till något särskilt – det kan vara en välkomstdrink eller en wellnessbehandling.

Du får din specialrabatt när du uppger reskoden ”SMILE” till Happydays – både vid online- och telefonisk beställning. Reskoden är din garanti för att det dras av en rabatt på 150:- per person vid vistelser på upp till 3 övernattningar och 300:- på vistelser med mer än 3 övernattningar.

 

När du har bokat en vistelse hos Happydays får du automatiskt en bokningslänk till Scandlines webbplats, där du kan boka färjebiljet med 20% rabatt.

 

Se din rabatt på minisemester i Nordtyskland – klicka här
https://www.happydays.nu/se/reskod/smilesverige

 

Låt dig inspirera av de många bra erbjudandena på minisemester här:

https://www.happydays.nu/se/reskod/smilesverige