Finn ro och njut av en strandpromenad

Hem

Spa i norra Tyskland

Nordtyskland präglas av ett mäktigt kustland som omfamnar fastlandet och en mängd små sjöar som den sköna naturen speglar sig i. Det är inte konstigt att antalet spa- och wellnesshotell frodas i detta romantiska landskap! Det sägs trots allt att havsbrisen och ljudet av vågorna kan ha en avstressande effekt. 

Lyxigt, romantiskt, lugnt och mysigt – norra Tyskland har spa för alla olika stämningar och tillfällen. När det är både prisvärt och bara några timmars biltur bort blir det ännu lättare att finna ro i själen med en sparesa till norra Tyskland.
1

Vitalia Seehotel

Vital wellness

Dags för en timeout? En härlig sådan hittar du mitt emellan Hamburg och Lübeck, på Vitalia Seehotel. Här har du ett hotell i norra Tyskland som erbjuder lyxig spa- och wellness i bildskön, lugn miljö med utsikt över Großer Segeberger See. Perfekt för en romantisk weekend eller en spontan sparesa med vänner, särskilt då hotellet ligger mindre än två timmar från Puttgarden.

Vitalia Seehotel erbjuder en hel del olika skräddarsydda behandlingar, så som ayurvedisk massage, egyptiskt Kleopatra-bad och grekiskt Thalasso-spa.

Alla behandlingar genomförs med naturliga och ekologiska produkter, så du kan vara säker på att du skäms bort på rätt sätt för både dig själv och miljön.

Skulle det kännas som för mycket stillasittande går det bra att kombinera wellness med aktiv rekreation med fokus på välmående för både kropp som själ.

Am Kurpark 3, 23795 Bad Segeberg

2

Strandhotel Ostseeblick

Ösemester på Östersjön

På strandpromenaden i Heringsdorf ligger Strandhotel Ostseeblick i perfekt läge på ön Usedom, med storslagen utsikt över Östersjön. Det är ett familjedrivet spa- och wellnesshotell i norra Tyskland, knappt två timmars biltur från Rostock.

Förutom tillgång till mysigt spa, bastu av olika slag, utomhusterrass, fitnesscenter samt skönhets- och massagebehandlingar huserar Strandhotel Ostseeblick också en prisbelönt restaurang som serverar tysk gourmetmat. Efter middagen kan du bege dig till strandbaren för att ta en exotisk cocktail eller ett gott glas vin till den vackra havsutsikten.

Strandhotel Ostseeblick bjuder in till ren romantik. Här får ni tid att vara tillsammans i enastående miljö. Kanske blir det även en liten tur till Polen, då den östra delen av ön Usedom är polsk! Där kan du bland annat upptäcka staden Swinoujscie som bara ligger 20 minuter bort från Heringsdorf med bil.

Kulmstraße 28, 17424 Heringsdorf