Vinn din nästa Scandlines-semester! Tävlingen är slut

Hem

Dela en bild från din favoritplats i Europa

Sommartävlingen är avgjord!
#scandlinesholiday

Nu får tre glada vinnare varsin Easy Return-biljett

Tack för ert engagemang och alla fina semesterbilder! Vi har verkligen fått in massor av fina bidrag till tävlingen, från fantastiska favoritplatser runtom i Europa. Det har varit jättekul att se och här är vinnarna:

1. @namilotti
2. @mariannesandvad
3. @theminitravelers

En öde sandstrand på Rivieran eller en gammal kyrka på den italienska landsbygden? Solnedgång från en spansk balkong eller en snötäckt alptopp i Schweiz? Bara du hittar till ditt bästa smultronställe på semestern och Scandlines är snabbaste vägen dit med bil. 

Nu anropar vi alla privata reseguider och semesterfotografer där ute. Tävla om tre superflexibla Scandlines Easy Return tur- och returbiljetter genom att: 

1. Ta en bild från din favoritplats på sommarsemestern.
2. Namnge platsen, tagga inlägget med hashtaggen #scandlinesholiday och beskriv varför du tycker den är så fantastisk. 
3. Dela bilden på Instagram. 

Tänk på att du behöver ha en öppen profil på Instagram för att kunna vara med och tävla. 

Lycka till! 

Bästa semesterbilderna #scandlinesholiday

Tävlingsvillkor #scandlinesholiday

1. Deltagare i tävlingen måste vara minst 18 år gamla samt bosatta i Sverige. Anställda av Scandlines Danmark ApS, deras anhöriga eller personer associerade till tävlingen får inte delta.

2. Tävlingsperioden avslutas kl. 23.00 den 16 augusti 2019.

3. Genom att delta i tävlingen accepterar den tävlande dessa tävlingsvillkor.

4. Tävlingen sponsras eller administreras inte av Facebook eller Instagram. Deltagarens tävlingsbidrag och personuppgifter tas emot och hanteras av Scandlines Danmark ApS, ej Facebook eller Instagram.

5. Deltagarens personuppgifter hanteras enligt gällande svensk lagstiftning och Scandlines Danmark ApS, är personuppgiftsansvarig. Namn, adress-och kontaktuppgifter och email kommer endast lagras i Scandlines databas. Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifterna är fullgörande av avtal. Vinnarnas personuppgifter kan komma att lämnas ut till Scandlines närstående bolag i samband med tävlingen. Informationen kommer inte att lämnas vidare till annan part, med undantag för om du vinner tävlingen och din bild blir offentliggjord. Personuppgifterna kommer att bevaras i högst sex månader efter att tävlingen avslutats. Deltagare har rätt att lämna en formell begäran om att ta del av den information som Scandlines behandlar. Dessutom har deltagare rätt att kräva att Scandlines ändrar eller raderar dina personuppgifter, vilket kommer att ske i den utsträckning som krävs enligt lag. Deltagare har rätt att utöva dessa rättigheter när som helst genom att kontakta Scandlines på compliance@scandlines.com.

6. För att delta i tävlingen ska deltagaren ta en egen bild på en favoritplats under sommarsemestern, namnge platsen och publicera den på Instagram under hashtaggen #scandlinesholiday, gärna med en beskrivning av platsen. Glöm inte att man måste ha öppen profil på Instagram för att Scandlines ska kunna se tävlingsbidraget.

7. Efter tävlingsperiodens slut kommer tre vinnare att utses genom lottning bland alla de bilder som delats med hashtaggen #scandlinesholiday. Beslut kan inte överklagas eller omprövas. Endast ett bidrag per tävlande är tillåtet.

8. Vinnarna kommer att bli kontaktade senast en vecka efter att tävlingsperioden har avslutats. Scandlines kommer att kontakta vinnaren via privat meddelande på Instagram. Inom 3 veckor efter tävlingsperiodens slut, dvs. senast fredag den 6 september 2019, kommer Scandlines att publicera resultaten och vinnarnas namn på Instagram samt Mehrtyskland.se.

9. Scandlines kommer att utse tre vinnare under tävlingsperioden. Priset är en Easy return-biljett per vinnare. De tre vinnarna kan välja mellan en Easy return-biljett Rödby-Puttgarden (till ett värde av 1998 SEK), eller en Easy return-biljett Gedser- Rostock (till ett värde av 2630 SEK). Vinsten kan utnyttjas upp till ett år efter det datum då vinnaren meddelats vinsten.

10. Administration kring vinsten kommer göras i samband med att Scandlines kontaktar vinnaren. För att kunna ta emot vinsten måste vinnaren, när han eller hon kontaktas, uppge namn, mobilnr, ålder och adress till konkurrence@scandlines.com

11. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell vinstskatt.

12. Arrangören har rätt att diskvalificera tävlande som enligt Scandlines bedömning har brutit mot några av dessa tävlingsregler och att använda processen som anges i punkt 7 till att välja en ny vinnare till det pris som kan vinnas. För det fall den först utsedda vinnaren inte återkommer med de efterfrågade kontaktuppgifterna inom tre dagar från att arrangören skickat meddelandet via Instagram, har Scandlines rätt att använda processen som anges i punkt 8 för att utse en ny vinnare till det aktuella priset.

13. Deltagare som utses till vinnare kommer bli kontaktade av Scandlines enligt de kontaktuppgifter som framgår i punkt 8, och godkänner att Scandlines därefter i första hand håller kontakt med vinnare via email.

14. Genom att delta i tävlingen godkänner du att, om du vinner, ditt namn och din bild får användas på Scandlines Instagramprofil och på Scandlines.com, inklusive i marknadsföringssammanhang. Scandlines kommer i samband med detta att be om samtycke från de personer som är med i bild och vår juridiska grund för behandling av personupplysningar kommer att vara samtycke.